Ja muszę szczególnie uważać na zdrowie mojej córeczki. Niedawno dowiedziałam się, że ma ona astmę. Musiałam z nią pójść do lekarza, bo często zaczynała mi kaszleć. Na początku myślałam, że to zwykłe przeziębienie, ale robiło się coraz gorzej. Mała nie dość, że się dusiła to jeszcze skarżyła się na ból w klatce piersiowej. W końcu razem z mężem pojechaliśmy z nią do szpitala. Okazało się że mała ma astmę. Kompletnie nic nie wiem o tej chorobie. W internecie znalazłam dużo artykułów na ten temat. Wydaje mi się, że jednym z artykułów, które moim zdaniem były najbardziej treściwe to
http://www.totylkoastma.pl/biblioteka/l ... ace,8.html . Wiem, że można z tą chorobą normalnie żyć ale jestem załamana. Teraz jeszcze bardziej muszę na nią uważać. Nie chcę aby się ona przeziębiła. Takie choroby będzie przecież znosić jeszcze gorzej niż dziecko, które nie ma astmy. A przecież każde dziecko nie najlepiej przechodzi grypę. Mała musi się nauczyć codzienne używać inhalatora a w razie duszności zawsze mieć go przy sobie i użyć.